Officiële Documenten

In het kader van de coronacrisis past ook de dienst Digitach van het ITLB haar dienstverlening aan. Tot minstens 31-08-2022 zijn onderstaande maatregelen van toepassing om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

De kantoren van ITLB en Digitach zijn tot 31-08-2022 niet meer toegankelijk ter bescherming van uw gezondheid en deze van onze medewerkers.

Neem zoveel mogelijk contact op via mail op digitach@itlb.be.

Een normale dienstverlening tijdens de kantooruren wordt evenwel gegarandeerd. Voorlopig is er nog geen vertraging in de behandeling van de aanvragen voor kaarten, betalingen van facturen en levering van kaarten via Bpost in een prior verzending, maar de situatie wordt van dag tot dag opgevolgd en we houden u op de hoogte, indien verdere maatregelen zich zouden opdringen.

Generatie 1

Belgian Member State Authority Policy for the tachograph system.

De Belgian Member State Authority pol)pdf 1,0 MB werd op 13 januari 2005 door de Europese Commissie goedgekeurd in het kader van de uitgifte van de digitale tachograafkaarten in België in uitvoering van de Verordening (EEG) n°3821/85 van 20 december 1985 betreffende het controleapparaat in het wegvervoer.

Belgian Certification Practice Statement for the tachograph system.

Dit document is beschikbaar op schriftelijke aanvraag.

Generatie 2

De nieuwe versie 1.17 van de Belgian Member State Authority Policy for the tachograph system (aangepast aan generatie 2).

De nieuwe versie van het officieel document (Belgian Member State Authority policy for the tachograph system)pdf 984,5 KB werd op 1 februari 2019 door de Europese Commissie goedgekeurd in het kader van de uitgifte van de digitale tachograafkaarten in België in uitvoering van de de Verordening (EEG) 165/2014pdf 1,0 MB van het europees parlement en van de raad van 4 februari 2014 betreffende tachografen in het wegvervoer.

Second Generation Digital Tachograph (Smart Tachograph) Kingdom of Belgium Member State Authority (MSA) Certificate Policy and Symmetric Key Infrastructure Policy.

De versie 1.1. van het officieel documentpdf 1,7 MB (GEN2 Certificate Policy and Symmetric Key Infrastructure Policy) werd op 28 juni 2022 door de Europese Commissie goedgekeurd in het kader van de uitgifte van de digitale tachograafkaarten in België in uitvoering van de Verordening (EEG) 165/2014pdf 1,0 MB van het Europees parlement en van de raad van 4 februari 2014 betreffende tachografen in het wegvervoer.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te personaliseren en statistieken vast te leggen.
Ik begrijp het Meer informatie